Industrijski čistači

ASONIC industrijski ultrazvučni čistač je moćan i robustan uređaj za čišćenje dizajniran za teške aplikacije čišćenja u industrijskim okruženjima. Ovi ultrazvučni čistači su posebno dizajnirana za rukovanje velikim količinama predmeta ili većih predmeta koji zahtevaju efikasno i temeljno čišćenje.

Naši industrijski ultrazvučni čistači dostupni su u različitim veličinama i kapacitetima za smeštaj velikih ili glomaznih predmeta kapaciteta od 30 do 300 litara. Nude opcije prilagođavanja kao što su podesivi nivoi snage, podešavanja frekvencije, vreme čišćenja i kontrola temperature, omogućavajući precizno čišćenje u skladu sa specifičnim zahtevima.

Ukoliko među standardnim artiklima niste pronašli željeni artikal, kontaktirajte nas da napravimo uređaj po Vašim specifikacijama i željama.

Prikaži sve 11 rezultate

Naša ponuda

Auto Moto

Industrijsko čišćenje

Medicina tattoo

Čišćenje stomatoloških instrumenata

Čišćenje voća
i povrća

kozmetički salon

Kako očistiti dečije igračke

Čistimo i Renoviramo

Čišćenje

Mnoge stvari treba sačuvati i očistiti umesto da budu zamenje sa novim. Naša ideja je da Vam pružimo najbolju opciju kako za kućnu tako i radnu upotrebu.

Briga o potrošačima

Nudimo Vam potpunu podršku, naše znanje i iskustvo u vezi sa ultrazvučnim čišćenjem. Naš tim je spreman da Vam pomogne da unapredite Vaš posao i pomogne Vam da posao radite na efikasniji način.

Razvoj

Naša pažnja je na našim klijentima sa ciljem da razumemo njihove potrebe i da pružimo visok nivo ultrazvučnog čišćenja