O nama

Uđite u svet besprekorne čistoće i profesionalizma!

Ponosni smo što predstavljamo najnaprednije ultrazvučne čistače na tržištu! Svesrdno se posvećujemo izradi i distribuciji ovih inovativnih uređaja u Srbiji i ostalim delovima Evrope, koji će Vam omogućiti da oživite sjaj i blistavu čistoću Vaših predmeta. Napredna tehnologija koju koristimo omogućava da se svaka najmanja nečistoća i prljavština temeljno uklone.

Napravili smo ultrazvučne čistače brenda Asonic imajući na umu vaše poslovne potrebe. Verujte efikasnosti Asonic ultrazvučnih čistača i poboljšajte radno okruženje i produktivnost u vašoj kompaniji. Njihova napredna tehnologija koristi ultrazvučne talase za nežno, ali temeljno uklanjanje tvrdokorne prljavštine, mrlja od ulja, čestica i bakterija sa različitih površina. Rezultat je besprekorna čistoća koja će impresionirati i vas i vaše zaposlene. Poboljšanje kvaliteta vaših proizvoda, smanjenje otpada i produženje veka trajanja opreme samo su neki od pozitivnih efekata koje ćete postići uz pomoć naših čistača.

Verujemo da svaka kompanija teži vrhunskom kvalitetu i profesionalnosti. Sa Asonic ultrazvučnim čistačima postići ćete upravo to. Naša oprema je dizajnirana da ispuni najviše standarde i obezbedi bezbedno i efikasno čišćenje. Pored toga, nudimo vam i fleksibilnost u pogledu veličine, performansi i funkcionalnosti i potpuno se prilagođavamo vašim specifičnim potrebama.

Kompanija Avene d.o.o. je posvećena tome da vam pruži vrhunski kvalitet i vrhunsku uslugu. Uvek smo spremni da saslušamo vaše izazove i posavetujemo vas u izboru najboljeg rešenja za vašu kompaniju. Vaše zadovoljstvo je naša najveća motivacija. Trudimo se da vam obezbedimo besprekorno radno okruženje.

Vizija kompanije je da postane vaš pouzdan partner na putu do kompletnog čišćenja. Zajedno ćemo stvoriti okruženje u kojem se vaše poslovanje može razvijati i napredovati. Sa našim Asonic ultrazvučnim čistačima, postići ćete ne samo vrhunsku čistoću, već i veću efikasnost i konkurentnost na tržištu.

 

ultrazvučna kada Asonic logo

Avene d.o.o.
Omladinskih brigada 86J (lokal 7), West 65
11070 Novi Beograd

t: 069.465.3333
e: prodaja (at) avene.rs

Matični broj: 20845155
PIB: 107654390
Žiro račun: 340-1101087864 (ERSTE bank)
Registrovano u privrednom sudu u Beogradu.

Radno vreme:
Radnim danima od 8 do 16 sati
Subotom, nedeljom i praznicima zatvoreno.