ASonic ultrazvučne kade

Zdrav život

Svi žele da budu zdravi i žive u čistom i bezbednom okruženju. Ono što često ne shvatamo ili možda radije zaboravljamo je da je naša odgovornost stvoriti i dobiti zdravo okruženje.

Kroz istoriju čovečanstvo je bilo toliko željno promena i tehnološkog razvoja da smo se već neko vreme zaboravili brinuti o najvažnijoj stvari – zemlji – svojoj životnoj sredini. Ali naravno, poboljšanja u tehnologiji takođe su imala mnogo pozitivnih efekata i ishoda.

Jedan od njih je ultrazvučna kada.

To je jedan od najekološki prihvatljivijih načina čišćenja predmeta. Glavni razlozi zbog kojih je ultrazvučna kada put napred su:

  • smanjuje upotrebu koncentrata za čišćenje i stoga oslobađa manje ili nimalo toksičnih hemikalija u životnu sredinu
  • koristi manje vode od uobičajenih metoda čišćenja
  • štedi energiju u poređenju sa ostalim mašinama koje se koriste za čišćenje
  • tokom procesa ima nula emisija, a samim tim je i ekološki prihvatljiv i sigurniji za korisnika

Budući da je ultrazvučno čišćenje sigurno, zdravo i ekološko, može se koristiti kod kuće bez brige o zdravlju ili zdravlju dece i kućnih ljubimaca.

Manji modeli ultrazvučne kade savršeni su za upotrebu za čišćenje kućnih proizvoda koji na sebi imaju mnogo više bakterija nego što biste ikada pomislili. Dečje igračke, naočare za oči i ključevi samo su neki od predmeta koje svi koristimo svakodnevno, ali se ne čiste dovoljno često. Samo razmislite koliko skrivenih mesta ima na omiljenoj igrački vašeg deteta ili na ključevima vašeg stana, a koja takođe nisu očišćena i do kojih je teško doći?

To je to. Ekološki prihvatljiv, siguran, lak za upotrebu, brz i efikasan. Čistač snova!

Najmanja ultrazvučna kada za kuću ima kapacitet od 0,65L, a veći iz naše kolekcije 2,5L.

Nastavkom upotrebe veb stranice, pristajete na upotrebu kolačića. više informacija

Kolačići (cookies) su omogućeni na ovoj stranici kako biste imali najbolje korisničko iskustvo na njoj. Ukoliko nastavite da koristite stranicu bez promene podešavanja za kolačiće u Vašem pretraživaču ili pritiska na "Pristajem" ispod, saglasni ste sa upotrebom ovih kolačića (cookies).

Zapri