Uslovi plaćanja

Uslovi plaćanja

AVene d.o.o. nudi sledeće načine plaćanja:

  1. Plaćanje gotovinom
  2. Plaćanje platnim karticama (Master, Maestro, Visa, Visa Electron Dina card)
  3. Plaćanje pouzećem
  4. Transferom na bankovni račun preduzeća

Plaćanje gotovinom ili platnim karticama je moguće u salonu našeg preduzeća na adresi Vojvode Šupljikca 11A, 11050 Beograd ukoliko želite lično da preuzmete robu.

Plaćanje pouzećem vrši se na ruke dostavljača kurirske službe pri isporuci poručene robe. U slučaju da želite da roba bude isporučena na Vašu adresu, bitno je da primalac pošiljke kod sebe ima sredstva za plaćanje u dovoljnoj količini da može platiti otkupninu za isporučeni paket. Cena koja se plaća pri isporuci ista je onoj koja je istaknuta u korpi pri zaključivanju porudžbine.

Plaćanje bankovnim transferom na račun preduzeća se vrši po izdatoj ponudi/profakturi. Prema ponudi koju ćemo Vam poslati možete izvršiti transfer novca na naš račun putem elektronskog bankarstva ili na šalteru banke/pošte radi plaćanja poručene robe. Po prijemu novca na račun kontaktiraćemo Vas kako bi dogovorili način i rokove preuzimanja robe. Roba može biti otpremljena na željenu adresu, ili je možete preuzeti u salonu preduzeća AVene d.o.o. na adresi Vojvode Šupljikca 11A, 11050 Beograd.

Sve cene u Internet prodavnici su izražene u dinarima (RSD) i uključuju porez na dodatnu vrednost (PDV, 20%). Važeće cene su one koje su istaknute u trenutku kreiranja porudžbine, i zapisane su u njoj.

Iako činimo značajne napore da osiguramo tačnost podataka o cenama i dostupnosti artikala na sajtu internet prodavnice, postoji mogućnost da su prisutne pojedine grešeke. U tom slučaju, ili u slučaju da dođe do promene cene ili dostupnosti u trenutku pravljenja porudžbine, možete nas kontaktirati da modifikujemo ili otkažemo porudžbinu.

Rokovi isporuke objavljeni su za određene proizvode preuzeti su iz logističkih podataka i informacija o izdavanju robe iz naših skladišta. Važeći rokovi isporuke su oni koji su definisani prilikom potvrđivanja porudžbine.

Nastavkom upotrebe veb stranice, pristajete na upotrebu kolačića. više informacija

Kolačići (cookies) su omogućeni na ovoj stranici kako biste imali najbolje korisničko iskustvo na njoj. Ukoliko nastavite da koristite stranicu bez promene podešavanja za kolačiće u Vašem pretraživaču ili pritiska na "Pristajem" ispod, saglasni ste sa upotrebom ovih kolačića (cookies).

Zapri