ASonic ultrazvučne kade

ultrazvučno čišćenjeŠta možete očistiti

Šta možete očistiti

Jedno od najčešćih pitanja o ultrazvučnom čišćenju je „Šta možete očistiti sa ultrazvučnom kadom?“

Ljudima koji ne znaju mnogo o ultrazvučnoj tehnologiji i kako ultrazvučna kada deluje, može se činiti da postoje samo određeni predmeti koji se pomoću njega mogu očistiti. Pa ovo je zapravo upravo suprotno od onoga što je ultrazvučni čistač. To je jedna od najfunkcionalnijih mašina na koju ćete ikada naići kada je u pitanju čišćenje.

Ultrazvučna kada može se koristiti za čišćenje gotovo svega što vam je potrebno za čišćenje, od dečije opreme, igračaka, kaiša za satove, nakita, novčića, ključeva, naočara i sočiva do malih alata, pribora za jelo, nalivpera, palica za golf, elektronske opreme, stomatologa instrumenti, hirurški instrumenti, četke za šminkanje, brijači, veći alati i oprema i još mnogo toga.

Najkraći i najjednostavniji način da odgovorite „Šta zapravo možete očistiti ultrazvučnom kadom?“ je da vam kažemo šta NE MOŽETE da očistite.

Postoje samo dve glavne kategorije predmeta koje se ultrazvučnim čišćenjem ne mogu očistiti: predmeti koji se ne smeju potapati u vodu jer će ih tečnost oštetiti i predmeti koji se ne mogu lako osušiti. To je to. Sve ostalo se može očistiti ultrazvučnom kadom.

Za bolju ideju i razumevanje onoga što se može očistiti, možete pročitati neke od članaka u nastavku:

Nastavkom upotrebe veb stranice, pristajete na upotrebu kolačića. više informacija

Kolačići (cookies) su omogućeni na ovoj stranici kako biste imali najbolje korisničko iskustvo na njoj. Ukoliko nastavite da koristite stranicu bez promene podešavanja za kolačiće u Vašem pretraživaču ili pritiska na "Pristajem" ispod, saglasni ste sa upotrebom ovih kolačića (cookies).

Zapri