Industrijsko čišćenje

Čišćenje sa ultrazvukom u industriji

Velike ultrazvučne kade su napravljene za profesionalno čišćenje. Čišćenje delova možda nije prva asocijacija kada razmišljate o industriji i proizvodnji, ali je podjednako važno i još teže doći do njega kao u drugim poljima rada. Alati i oprema koji se koriste u industriji, proizvodnji i restauraciji starih predmeta mogu biti vrlo tvrdi ili ponekad čak i opasni za čišćenje.

Testere, oštrice i slični alati zahtevaju posebno pažljivo rukovanje prilikom čišćenja. Zbog toga mi koristimo mnogo više vremena i za njihovo čišćenje. Pored toga, mogli bismo da ih imamo ogroman broj za čišćenje, a kada ih čistimo jedan po jedan, potrebno nam je puno više vremena.

Ostali alati takođe imaju mnoštvo skrivenih, teško dostupnih mesta, na kojima bi se mogla zaglaviti prljavština i zagađivači. Mnogo puta je na tim skrivenim mestima ostalo ulja, masti i druge prljavštine, a oni nisu uklonjeni, jer ih možda i ne vidimo. To bi na kraju moglo oštetiti vašu opremu i negativno uticati na rad. U najgorem slučaju može učiniti opremu nebezbednom za upotrebu.

Profesionalno čišćenje

U zavisnosti za šta se oprema koristi, takođe može ostaviti tragove nečistoće na proizvodima ili možda promeniti oblik i izgled konačnog proizvoda, što bi potencijalno moglo uticati na naše poslovanje.

Kada čistite alate i opremu u ultrazvučnom čistaču, nećete morati da brinete o ovim stvarima. Ultrazvučno sredstvo za čišćenje ukloniće sve ostatke ulja ili masti i učiniće vaš alat sigurnim i udobnim za upotrebu. Pri čišćenju testera ili noževa više neće biti opasnosti na radu, a uštedećete vreme prilikom čišćenja veće količine alata odjednom.

Za industrijsko čišćenje nudimo širok spektar profesionalnih ultrazvučnih kada veličine od 0,8-780 l. Ukoliko vam je potrebna kada drugih dimenzija moguća je prilagođena izrada po meri. U industriji je najčešće snažno čišćenje proizvoda za koje je najpogodnija frekvencija 28 kHz, što osigurava temeljno čišćenje. Tokom radnog vremena uvek smo na raspolaganju za diskusiju ili posebne želje, na osnovu kojih možemo pripremiti ponudu za vas.

Naši industrijski PRO modeli imaju rezervoare od nerđajućeg čelika (SUS 304) debljine 2 – 2,5 mm. Zavarenim rezervoarom i kućištem obezbeđuju dug radni vek i beskompromisno čišćenje.

Elektronika u industrijskim ultrazvučnim čistačima razvijena je za optimalan rad pretvarača i ringli i izuzetan operativni sistem za laku upotrebu.

Naša ponuda

Auto Moto

Industrijsko čišćenje

Medicina tattoo

Čišćenje stomatoloških instrumenata

Čišćenje voća
i povrća

kozmetički salon

Kako očistiti dečije igračke

Čistimo i Renoviramo

Čišćenje

Mnoge stvari treba sačuvati i očistiti umesto da budu zamenje sa novim. Naša ideja je da Vam pružimo najbolju opciju kako za kućnu tako i radnu upotrebu.

Briga o potrošačima

Nudimo Vam potpunu podršku, naše znanje i iskustvo u vezi sa ultrazvučnim čišćenjem. Naš tim je spreman da Vam pomogne da unapredite Vaš posao i pomogne Vam da posao radite na efikasniji način.

Razvoj

Naša pažnja je na našim klijentima sa ciljem da razumemo njihove potrebe i da pružimo visok nivo ultrazvučnog čišćenja