ultrazvučno čišćenje

Ultrazvučno čišćenje u grafičkoj industriji

Ultrazvučni uređaji za čišćenje u grafičkoj industriji

Ultrazvučne mašine za čišćenje  u grafičkoj industriji se koriste za čišćenje cilindara i aniloks navlaka, ploča za nagrizanje, držača kertridža, keramičkih cilindara i drugih delova za štampanje koji se mogu ukloniti i na koje se akumulira ulje, alkohol ili mastilo na bazi UV zračenja.

Ako je aniloks površina oštećena, neravnomerni sloj mastila će se preneti na štamparsku ploču, što će rezultirati lošim kvalitetom štampanja. Zbog toga je izuzetno važno da se aniloks rolna obradi na najbolji mogući način. Uz pravilnu upotrebu i negu, možete produžiti njegov životni vek.

Čišćenje aniloks navlake u ultrazvučnom čistaču po narudžbini kupca

 

Ultrazvučno čišćenje cilindara je sada prepoznato kao najuspešniji metod uklanjanja mastila, premaza i lepka sa ugraviranih cilindara. Asonic čistač je pogodan za sve vrste i veličine aniloks valjaka kada je potrebno uklanjanje mastila, prašine i druge nečistoće na aniloks valjcima. Koje su prednosti ultrazvučnog čišćenja?

Prednosti ultrazvučnog čišćenja su obnavljanje nivoa prenosa ćelija iz aniloks rolni, kao i gravurnih rolni svih veličina. Dobijate visokokvalitetno štampanje koristeći naše mašine za vaše potrebe čišćenja.

Ultrazvučna kad ASonic- PRO-600

 

Kako funkcioniše ultrazvučno čišćenje?

Ultrazvučno čišćenje kavitacijom može zvučati kao komplikovana ili čak naučna metoda čišćenja. Ali dozvolite nam da vas uverimo da kada jednom razumete proces, on je zapravo veoma jednostavan.

Ultrazvučno čišćenje je brza i efikasna metoda čišćenja koja koristi ultrazvučnu energiju i prodire duboko u pore bilo kog predmeta uz pomoć dodatnih koncentrata za čišćenje.

Osigurava temeljno uklanjanje neželjene prljavštine sa predmeta izloženih prodiranju ultrazvučnih talasa. Ovaj metod čišćenja je jedan od najnovijih i najefikasnijih načina uklanjanja prljavštine sa raznih vrsta predmeta. Metoda ultrazvučnog čišćenja zasniva se na efektu kavitacije. Više o procesu ultrazvučnog čišćenja možete pročitati u našem članku OVDE

Ultrazvučni čistač za čišćenje nekoliko komada aniloks čaura

Za ultrazvučno čišćenje u grafičkoj industriji preporučujemo koncentrat za čišćenje AS-MLP.

AS-MLP je višenamenski koncentrat za opšte i ultrazvučno čišćenje. Zbog svoje jake formule, ovaj koncentrat na bazi vode je odličan za odmašćivanje i idealan za uklanjanje širokog spektra masti, ulja, voska i drugih nečistoća. Asonic koncentrati za čišćenje su pogodni za profesionalnu i industrijsku upotrebu, ali uz poštovanje bezbednosnih uputstava, takođe i kućnu/hobi upotrebu. Za efikasnije čišćenje i tvrdokornije mrlje, preporučuje se da prethodno nanesete sredstvo za čišćenje koje posle kratkog vremena isperete vodom.

Detergent za ultrazvučno čišćenje

 

Sredstvo za čišćenje je bezbedno za upotrebu na gvožđu, bakru, aluminijumu, nerđajućem čeliku, plastici i plastici.

Ovaj koncentrat za čišćenje je bezbedan za mnoge materijale. Međutim, preporučujemo da testirate sve koncentrate za ultrazvučno čišćenje pre nego što ih upotrebite na novim materijalima ili da nas kontaktirate za dodatne informacije.

 

Za više informacija možete nas kontaktirati mail-om: prodaja@avene.rs ili na broj telefona: 069/465-33-33

 

Čišćenje u grafičkoj industriji

 

Naša ponuda

Auto Moto

Industrijsko čišćenje

Medicina tattoo

Čišćenje stomatoloških instrumenata

Čišćenje voća
i povrća

kozmetički salon

Kako očistiti dečije igračke

Čistimo i Renoviramo

Čišćenje

Mnoge stvari treba sačuvati i očistiti umesto da budu zamenje sa novim. Naša ideja je da Vam pružimo najbolju opciju kako za kućnu tako i radnu upotrebu.

Briga o potrošačima

Nudimo Vam potpunu podršku, naše znanje i iskustvo u vezi sa ultrazvučnim čišćenjem. Naš tim je spreman da Vam pomogne da unapredite Vaš posao i pomogne Vam da posao radite na efikasniji način.

Razvoj

Naša pažnja je na našim klijentima sa ciljem da razumemo njihove potrebe i da pružimo visok nivo ultrazvučnog čišćenja