ASonic ultrazvučne kade

Auto Moto

Mnogo puta i ne pomislimo na čišćenje stvari kao što su auto moto delovi, jer ih je vrlo teško očistiti. Čini se da je to gotovo nemoguć zadatak. Delovi automobila i motocikala mogu se veoma masti i strašno prljati od različitih vrsta ulja i prašine.

Ultrazvučnom kadom postupak čišćenja automobilskih i motociklističkih delova postane bez napora!

Kada je reč o čišćenju delova automobila i motora, jedno od glavnih problema su ulje i mast, a drugo najveće pitanje su teško dostupna mesta. Kada koristite ultrazvučnu kadu, ovo vas više neće zanimati, jer sve što trebate je da stavite predmete za čišćenje u korpu, uključite čistač i ostavite je da radi.

Bez obzira koliko su predmeti prljavi ili koliko su sakriveni zagađivači na njima, ultrazvučna kada ukloniće svu prljavštinu. Svi naši PRO modeli ultrazvučnih kada imaju tajmer koji ima do 99 minuta radnog vremena. Svi imaju i automatsko isključivanje i podešavanje temperature do 80 °C.

U zavisnosti od veličine predmeta koje želite da očistite i broja predmeta koje želite odjednom da očistite, moći ćete da odlučite koja vam je veličina ultrazvučnog čistača potrebna.

Pored kavitacije koja obavlja najveći deo posla tokom čišćenja, imamo i posebna rešenja za čišćenje koja se koriste u ultrazvučnom čistaču za bolje rezultate.

Kavitacija je osnova čišćenja, a mi smo posebno razvili koncentrate za čišćenje za ubrzanje i tvrdoglavu prljavštinu.

Koncentrati za čišćenje

Najtvrdokornija prljavština kod auto moto delova je ulje i masnoća. Bez obzira koliko puta pokušavamo da ih očistimo, oni uvek ostavljaju tragove. Koncentrat za čišćenje AS-CARB je specijalno dizajniran za uklanjanje ugljenika, masti, ulja i slične prljavštine. Pomoću ovog koncentrata čišćenje karburatora, mesinga, aluminijuma i ostalih osetljivih delova motora je brzo i efikasno.

Često se koristi za čišćenje delova motocikala i automobila

Nastavkom upotrebe veb stranice, pristajete na upotrebu kolačića. više informacija

Kolačići (cookies) su omogućeni na ovoj stranici kako biste imali najbolje korisničko iskustvo na njoj. Ukoliko nastavite da koristite stranicu bez promene podešavanja za kolačiće u Vašem pretraživaču ili pritiska na "Pristajem" ispod, saglasni ste sa upotrebom ovih kolačića (cookies).

Zapri