AS-UCP-100

ASonic univerzalni prašak za čišćenje uklanja prljavštinu, osušenu ili drugu krv, ostatke tkiva i druge supstance sa instrumenata, staklenog posuđa i drugih tvrdih površina.

EAN: 0618056729310

1.159,00 din

7 na zalihi

Profesionalni prašak za čišćenje

AS-UCP-100 (100gr), prašak za čišćenje hirurških instrumenata

AS-UCP prašak je pogodan za produženo natapanje delova, alata, instrumenata i staklenog posuđa. Posebno za duže periode čišćenja u ultrazvučnoj kadi.

Uklanja nečistoće kao što su:

Proteinski ostaci, suva krv, telesne tečnosti i druge organske materije…

Sigurno za upotrebu na:

Mehanički delovi, alati, hirurški instrumenti, staklo i druge čvrste površine.

 

Detergent za ultrazvučno čišćenje

ASonic Univerzalni prašak za čišćenje je specijalno formulisan deterdžent za čišćenje površine koji ima mogućnost potpunog ispiranja vodom i brzog uklanjanja ostataka sa predmeta. Koncentrat je u prahu, dostupan u vrećama rastvorljivim u vodi ili u kutiji od 100g i 250g. Efikasnost postiže visokom pH vrednosti i specijalnim sredstvima za čišćenje površine.

Rastvorite 1 kašiku (5gr) u 1 l tople vode. Radna temperatura je 50 °C (može se koristiti od 20 °C – 70 °C). Dobro promešajte. Potopite predmete i ostavite da se natope najmanje pet minuta. Dobro isperite pre nego što ih stavite da se osuše. Za vrlo zaprljane predmete možete koristiti do 5 kašika (25gr) u 1 litar vode. Neiskorišćeni rastvor deterdženta može se čuvati 7 dana. Ako se čuva na hladnom, možda će biti potrebno zagrevanje da bi se dobilo bistra tečnost. Ako se koristi rastvor, baciti ga nakon 24 sata. ASonic univerzalni rastvor u prahu za čišćenje je bez mirisa i malo je verovatno da će skinuti boju.

Ispiranje je suštinski deo procesa čišćenja. Nakon što se prljavština oslobodi sa površina koje se čiste, mora se isprati kako bi se izbeglo ponovno taloženje. Zagađenju radijacijom može biti potrebno do pet ispiranja. Bilo koji talog bele boje ukazuje da je došlo do nedovoljnog ispiranja pre sušenja ili da je potrebno da voda za ispiranje omekša. Bela naslaga je verovatno mešavina nerastvorljivih kalcijumovih sapuna i soli.

Univerzalni prašak za čišćenje ASonic je posebno pogodan za upotrebu u ultrazvučnim čistačima jer se površinska prljavština pere i pada na dno ultrazvučne kade. Pogodan je za dugotrajno natapanja delova, alata, instrumenata i staklenog posuđa. Neki mekani metali, poput aluminijuma i cinka, mogu biti nagriženi. Ne preporučujemo upotrebu ASonic univerzalnog praška za čišćenje u automatskim podloškama.

ASonic univerzalni prašak za čišćenje nije sredstvo za dezinfekciju. Samo uklanja ostatke koji mogu sadržati mikroorganizme sa tvrdih površina. Univerzalni prašak za čišćenje ASonic, uklanja prljavštinu i pere, čineći instrumente čiste i spremne za sterilizaciju.

 

Upozorenja
  • Proizvod koristite u skladu sa uputstvima sa etikete.
  • Držati van domašaja dece.
  • Uvek testirajte deterdžent za ultrazvučno čišćenje na probnom predmetu od istog materijala koji ćete čistiti, ukoliko takav materijal niste čistili ranije.

 

DOKUMENTACIJA

MSDS

BROŠURA:

Naša ponuda

Auto Moto

Industrijsko čišćenje

Medicina tattoo

Čišćenje stomatoloških instrumenata

Čišćenje voća
i povrća

kozmetički salon

Kako očistiti dečije igračke

Čistimo i Renoviramo

Čišćenje

Mnoge stvari treba sačuvati i očistiti umesto da budu zamenje sa novim. Naša ideja je da Vam pružimo najbolju opciju kako za kućnu tako i radnu upotrebu.

Briga o potrošačima

Nudimo Vam potpunu podršku, naše znanje i iskustvo u vezi sa ultrazvučnim čišćenjem. Naš tim je spreman da Vam pomogne da unapredite Vaš posao i pomogne Vam da posao radite na efikasniji način.

Razvoj

Naša pažnja je na našim klijentima sa ciljem da razumemo njihove potrebe i da pružimo visok nivo ultrazvučnog čišćenja