AS-MLP-1

Višenamenski koncentrat za ultrazvučno čišćenje je jak nisko alkalan. Zbog svoje jake formulacije, ovaj koncentrat je odličan za uklanjanje prljavštine i oksidacionih ili drugih mrlja. ASonic koncentrati za čišćenje nisu napravljeni samo za profesionalnu / industrijsku upotrebu, već i za razne hobije.

EAN: 0618056729068

1.965,00 din

24 na zalihi

Profesionalni koncentrat za čišćenje

AS-MLP, višenamensko čišćenje 1 litar

Višenamensko čišćenje sa AS-MLP je super polazište za čišćenje mnogo različitih materiala.

Uklanja nečistoće kao što su:

  • Oksidacija, ugljenik, masnoća, prašina, prljavština, rđa…

Sigurno za upotrebu na:

  • gvožđe, bakar, kalaj, aluminijum, nerđajući čelik…

Ovaj koncentrat je bezbedan za upotrebu na mnogim materijalima, iako preporučujemo testiranje svih koncentrata za ultrazvučno čišćenje pre nove primene na materijalima koje ranije niste čistili ili nas kontaktirajte za dodatne informacije.

Dodajte koncentrat u vodu u omjeru od 2%. Optimalna temperatura za čišćenje je između 40 – 60 °C, ali počinje da deluje i na niskim temperaturama.

 

Čistite bez kompromisa koristeći detergente za ultrazvučno čišćenje predviđene da zadovolje posbene izazove komercijalnog čišćenja.

 

ultrasonic cleaning

 

 

Pored snage i frekvencije ultrazvuka, temperature i vremena čišćenja, posebno formulisani detergenti za ultrazvučno čišćenje su neophodni za postizanje optimalnih rezultata čišćenja. Asonic nudi širok spektar adekvatnih, slabo penećih detergenata namenjenih za ultrazvučno čišćenje. Svojm sastavom oni pomažu proces kavitacije, rastavaraju nečistoće i pomažu kvašenje predmeta sveukupno pospešujući proces čišćenja.

Sada je lakše nego ikad kontrolisati troškove čišćenja uz postizanje maksimalnih preformasni korišćenjem ASonic detergenta za ultrazvučno čišćenje. Detergenti su formulisani tako da rastvaraju različite vrste prljavštine pri čemu se skraćuje vreme čišćenja. Tome doprinose i svojstva detergenata da pospešuju kavitaciju i skvašenost predmeta, pa se tako postižu maksimalni efekti ultrazvučnog čišćenja.

 

Opis procesa ultrazvučnog čišćenja uz upotrebu detergenta

Ultrazvučne kade koriste visoku frekvenciju usmerenu u rezervoar sa vodom usled čega u njoj nastaju sitni mehurovi. Ovi mehurići javljaju se svuda u tečnosti i na kontaktu sa predmetom koji se čisti implodiraju oslobađajući energiju koja odvaja nečistoće sa površine predmeta.

Pažljivo spustite korpu sa predmetima za čišćenje u rezervoar. Promućkajte bocu detergenta pre mešanja sa destilovanom vodom. Napunite rezervoar mešavinom tako da premeti za čišćenje budu u potpunosti potopljeni. Podesite željenu temperaturu čišćenja i aktivirajte grejač ultrazvučne kade. Sačekajte da tečnost dostigne željenu temperaturu i tada podesite željeno vreme čišćenja u skladu sa stepenom i vrstom zaprljanosti predmeta i aktivirajte ultrazvuk. Kada je čišćenje gotovo sačekajte da se tečnost prohladi i izvadite korpu sa premetima. Isperite predmete čistom vodom. Zamenite tečnost za čišćenje kada postane vidno prljava.

 

Upozorenja
  • Proizvod koristite u skladu sa uputstvima sa etikete.
  • Držati van domašaja dece.
  • Uvek testirajte detergent za ultrezvučno čišćenje na probnom predmetu od istog materijala koji ćete čistiti, ukoliko takav materijal niste čistili ranije.

 

DOKUMENTACIJA

MSDS

BROŠURA:

Naša ponuda

Auto Moto

Industrijsko čišćenje

Medicina tattoo

Čišćenje stomatoloških instrumenata

Čišćenje voća
i povrća

kozmetički salon

Kako očistiti dečije igračke

Čistimo i Renoviramo

Čišćenje

Mnoge stvari treba sačuvati i očistiti umesto da budu zamenje sa novim. Naša ideja je da Vam pružimo najbolju opciju kako za kućnu tako i radnu upotrebu.

Briga o potrošačima

Nudimo Vam potpunu podršku, naše znanje i iskustvo u vezi sa ultrazvučnim čišćenjem. Naš tim je spreman da Vam pomogne da unapredite Vaš posao i pomogne Vam da posao radite na efikasniji način.

Razvoj

Naša pažnja je na našim klijentima sa ciljem da razumemo njihove potrebe i da pružimo visok nivo ultrazvučnog čišćenja