AS-CALC-5

Ultrazvučni koncentrat za čišćenje AS-CALC-5 za uklanjanje kalcijum karbonata. Zbog svoje jake formulacije ovaj koncentrat je odličan za uklanjanje čak i starog, jakog kalcijuma. ASonic ultrazvučni koncentrati za čišćenje su dizajnirani ne samo za profesionalnu/industrijsku upotrebu, već i za kućnu upotrebu.

EAN: 0699838946934

7.511,14 din

Profesionalni koncentrat za čišćenje

AS-CALC, 5 litara,  za uklanjanje kalcijum karbonata

Dizajniran za uklanjanje nečistoća kao što je kalcijum karbonat. Neophodan za kafe/čaj i usluge popravke, čišćenje sa lakoćom.

Uklanja nečistoće kao što su:

Kalcijum karbonat.

 

 

 

 

 

 

 

pre čišćenja                                                             posle čišćenja

Napravite rastvor AS-CALC i vode u odnosu 1:10 (može se povećati do 15% u zavisnosti od kontaminacije). Potopite predmet u ultrazvučnu kupku u ovaj rastvor i zagrejte ga na temperaturu od 30-35˚ C. Zatim započnite proces ultrazvučnog pranja. Kada rastvor postane blatnjav, zamenite ga i ponovite proces ultrazvučnog pranja. Nakon što je ultrazvučno čišćenje završeno, isperite predmet čistom vodom.

Ovaj koncentrat je bezbedan za upotrebu na mnogim materijalima, međutim, ako niste sigurni da je proizvod bezbedan za predmet koji čistite, isprobajte ga na maloj površini.

Očistite bez kompromisa sa ultrazvučnim koncentratom za čišćenje dizajniranim da odgovori na jedinstvene izazove komercijalnog čišćenja.

Pored ultrazvučne snage, temperature i vremena obrade, posebno izbalansirani koncentrati za čišćenje su takođe neophodni za postizanje optimalnih rezultata ultrazvučnog čišćenja. ASonic nudi širok spektar adekvatnih koncentrata za čišćenje sa malo pene. Svi ASonic koncentrati za ultrazvučno čišćenje su posebno razvijeni za ultrazvučnu primenu. Svojim svojstvima koja pomažu kod kavitacije, koncentrati za čišćenje poboljšavaju proces čišćenja i istovremeno su nežni prema materijalu.

Sada je lakše nego ikada kontrolisati svoje troškove čišćenja dok maksimizirate svoje performanse sa ASonic koncentratima. Koncentrati imaju formulaciju za čišćenje najtežih tla, čineći Vašu operaciju čišćenja efikasnijom. Upotreba koncentrata značajno skraćuje vreme čišćenja. Karakteristike za poboljšanje kavitacije i zaštitu materijala omogućavaju maksimalan efekat ultrazvučnog čišćenja.

Opis procesa čišćenja

Ultrazvučni čistači koriste visoku frekvenciju usmerenu u vodeno kupatilo i rad ultrazvuka proizvodi sitne mehuriće. Mehurići se šire po tečnosti i kada udare u površinu predmeta implodiraju, oslobađajući energiju koja uklanja nečistoće pričvršćene za površinu (čak i u žlebovima, rupama, zarezima i svim drugim teško dostupnim mestima).

Pažljivo stavite korpu sa predmetima u ultrazvučni čistač. Napunite rezervoar mešavinom destilovane vode i koncentrata za čišćenje željenom brzinom. Potpuno potopite predmete za čišćenje u rastvor. Podesite željenu temperaturu čišćenja i aktivirajte grejač rezervoara. Sačekajte da tečnost u rezervoaru dostigne zadatu temperaturu, a zatim podesite ultrazvučni tajmer u skladu sa zahtevima procesa čišćenja, u zavisnosti od vrste i stepena zaprljanosti predmeta za čišćenje. Kada je čišćenje završeno, sačekajte da se tečnost ohladi, a zatim pažljivo uklonite korpu sa stvarima. Isperite predmete čistom vodom. Redovno menjajte kadu kada se rastvor zaprlja.

Koncentrat za čišćenje AS-CALC će uštedeti vašu kuhinju, opremu za kupatilo i mnogo predmeta ako koristite vodu povećane tvrdoće! Mašina za veš, mašina za pranje sudova, bojler imaće dug životni vek ako redovno organizujete lako čišćenje ultrazvučnim čistačima i AS-CALC-om.

UPOZORENJE

  • Koristite proizvod samo prema uputstvima na etiketi.
  • Čuvati van domašaja dece.
  • Uvek testirajte ultrazvučne koncentrate za čišćenje pre nove primene na materijalima koje ranije niste čistili.

DOKUMENTACIJA

Bezbednosni list (MSDS) Dokument

brošura:

Naša ponuda

Auto Moto

Industrijsko čišćenje

Medicina tattoo

Čišćenje stomatoloških instrumenata

Čišćenje voća
i povrća

kozmetički salon

Kako očistiti dečije igračke

Čistimo i Renoviramo

Čišćenje

Mnoge stvari treba sačuvati i očistiti umesto da budu zamenje sa novim. Naša ideja je da Vam pružimo najbolju opciju kako za kućnu tako i radnu upotrebu.

Briga o potrošačima

Nudimo Vam potpunu podršku, naše znanje i iskustvo u vezi sa ultrazvučnim čišćenjem. Naš tim je spreman da Vam pomogne da unapredite Vaš posao i pomogne Vam da posao radite na efikasniji način.

Razvoj

Naša pažnja je na našim klijentima sa ciljem da razumemo njihove potrebe i da pružimo visok nivo ultrazvučnog čišćenja